fredag 29. februar 2008

Våre kamerater engasjerer seg politisk

Politisjefen i Flekkefjord er redd den nye ekteskapsloven vil føre med seg mer kriminalitet. Vi er glade for at Aftenposten og Dagbladet endelig balanserer det ensidige bildet og den ubetingede hyllesten av homomoten. Disse oppløsningstendensene i samfunnet vil i neste runde føre til mer kriminalitet og porøse grenser der jøder, muslimer og andre semitter kan snike seg inn i landet. Når nettopp en politimann understreker hvordan homomoten og homofiles rett til adoptering vil føre oppløsning og kriminalitet, burde det ringe en bjelle for noenhver.

Vi er også glade for at politiet i Eidskog tar ansvar for å iverksette Partiets politikk. Nå når landet er truet av semitter og avgudsdyrkere må politiet sørge for at innbyggerne har våpen klare til selvforsvar. Vi er også glade for at politiet raskt og kontant kaster ut utlendinger som reker rundt i Eidskog.

Hipp hurra for Partiet!

Trond er ganske frekk når han sier at en av våre kamerater er dum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

lol...dette er en morro blogg, ikke sant.

Du kan ikke skrive slikt uten at fok begynner å gapskratte vettu... om du ønsker å bli tatt en smule seriøst må du også fremstå som seriøs, noe du langtfra gjør per i dag.

Om du ønsker et lynavlederkurs i seriøsitet.. ta kontakt med peter på agurkposten.no....lykke til....

Anonym sa...

Hvorfor rakker du ned på oss som støtter opp om kameratenes gode arbeid? Hvorfor skal politiet være de eneste som tar et fast grep i utlendingene? Jeg synes bevæpning av den norske befolkningen (slik vår mann i Eidskog arbeider med) er et helt nødvendig tiltak. Politiet kaster bort tid på fartskontroller når det er flere utlendinger på frifot i Norge.