mandag 3. mars 2008

Nasjonalt sinnelag på NHH

Professor Hannesson* ved Norges Handelshøyskole sier et klart og tydelig nei til utvanning av norskheten. Vi og våre kamerater er veldig glade for at en ledende intellektuell ved vår viktigste utdanningsinstitusjon på denne måten går foran med et godt eksempel. De fleste selvstendig tenkende intellektuelle slutter opp om Hannessons klare standpunkt for vern om det nasjonale. De intellektuelle vil jo ikke lenger finne seg i å være en saueflokk som blir kvalt under det politisk korrekte ullteppet. I stedet fylker vi oss mannsterke opp bak den modige professoren.

Hannesson peker på et særdeles viktig poeng som vi også har arbeidet hardt med de siste 70-80 årene: De som velger å være anderledes har seg selv å takke for konsekvensene av at de ikke innretter seg. Jødene skulle absolutt holde sabbatten hellig (i stedet for søndagen som normale folk), vi ba dem derfor flytte til Palestina. Da de ikke tok hintet ba vi dem samle seg i Auschwitz, deretter mistet vi helt kontroll over situasjonen og det hele endte tragisk. Hannesson minner oss om at dette kan skje igjen dersom vi ikke holder en stram linje.

Bare med hjelp fra frie tenkende individ som ikke lar seg knekke av den politisk korrekte ensrettingen, kan vi skape et solid kollektiv basert på en ensartet kultur og en felles forståelse av hva som er viktig og verdifullt.


Se tidligere innlegg fra Hannesson om farene ved innvandring. Våre kamerater hos Vigrid har også en grundig dekning av Hannessons bidrag. Det er meget lovende at fremtidens ledere blir lært opp av stødige nasjonalister som Hannesson.

Vi og våre kamerater gladrasistene trykker Hannesson til vårt bryst.


----------------
*Noen har vært så frekke å påstå at Rögnvaldur Hannesson ikke er norsk bare fordi han er født på Island. Slike fornærmelser faller døde til jorden: Vi vet alle at islendingene er det mest renrasede nordmenn av alle, direkte etterkommere av utvandrede vikinger som de er. De har til og med bevarte det eldgamle og vakre norrøne språket som noen av våre kamerater legger ned en stor innsats for å holde i hevd. Bilde av den rendyrkede professoren ovenfor.

Ingen kommentarer: